Specialisten

Kwaliteitsvloeren voor ieder budget

PVC-vloeren zijn in opkomst, zeker bij nieuwbouwprojecten. Dit heeft te maken met het feit dat PVC-vloeren slijtvast zijn en qua uiterlijk heel dicht in de buurt komen bij houten vloeren. Toch zijn er veel vloeren van bedenkelijke kwaliteit te koop op het gebied van PVC-vloeren. Joop Kits van Vloerdeluxe in Enschede verbaast zich daarover: “Veel PVC-vloeren zijn gemaakt van kunststoffen die gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Dat moet je in je huis, waar je veel tijd in doorbrengt en zeker in combinatie met vloerverwarming, absoluut niet willen. Wij verkopen dan ook louter vloeren met een Groen-certificaat. Dit certificaat wordt bij oplevering van de werkzaamheden overhandigd en geeft aan dat alleen kunststoffen zijn toegevoegd die ook in de geneesmiddelenindustrie en voor de speelgoedindustrie worden gebruikt .
Deze stoffen worden op natuurlijke wijze door het lichaam opgenomen en afgevoerd en voorkomen gezondheidsrisico’s op langere termijn. Je eigen woonomgeving moet gewoon veilig zijn!”

Over vloeren en vloeronderhoud bestaan volgens Kits veel vooroordelen. “Bijvoorbeeld dat als je vloerverwarming hebt, je geen houten vloer zou kunnen hebben. Dat is absoluut niet waar. Wij verkopen in onze vloerenstudio alleen tegels, laminaat, PVC- en houten vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming.” Nog een vooroordeel is dat PVC-vloeren niet onderhouden hoeven worden. “Het klopt dat PVC-vloeren erg sterk zijn, maar ze zijn niet krasvast. PVC-vloeren moet je daarom eens in de tweeënhalfjaar onderhouden met een polish. Dit vult de krasjes en zorgt ervoor dat vervaging wordt tegengegaan.”

Belangrijk bij het uitzoeken van een nieuwe vloer is volgens Kits dat je je goed laat informeren. “Een vloer moet passen bij je karakter. Je doet er vaak jaren mee. Dan moet je wel zeker weten dat je een vloer hebt die helemaal bij jou en je woonwensen past. Wij voorzien onze klanten altijd van een eerlijk advies en kijken mee naar de wensen van de klant. Voor ieder budget is er een goede kwaliteit vloer.”

Vloerdeluxe ontzorgt tevens haar klanten middels het Total Care Programma. Gedurende tien jaar komt Vloerdeluxe om de 2,5 jaar langs voor onderhoud aan houten vloeren. Zo blijft de vloer in topconditie.

Nog een dienst die Vloerdeluxe haar klanten biedt en die zeker voor mensen die een woning laten bouwen interessant kan zijn, is het Wonen Totaalplan. “Dit kun je vergelijken met een ouderwets bouwdepot, maar dan buiten je bank of hypotheekverstrekker om. Je laat je spaargeld staan, maar profiteert wel van rentevoordeel. Deze manier van financiering is in de vloerenbranche vrijwel uniek”, besluit Kits.

Vloerdeluxe is gevestigd in Enschede, maar werkt in heel Nederland.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.