Zuidbroek Wierden Fase 3

Wierden - Wierden
Actueel aanbod

€ 259.900,- tot € 486.700,-

Kenmerken

Woonoppervlak
103 - 169m2
Kaveloppervlak
123 - 378m2
Inhoud
390 - 624m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

In de populaire wijk Zuidbroek in Wierden worden de komende jaren 100 koopwoningen bijgebouwd. De eerste fase hiervan is nu in verkoop! 44 koopwoningen in 6 verschillende types. Van een betaalbare sociale koop rijwoning, via een levensloop bestendige woning tot een royale tweekapper. Voor iedereen wat wils! Standaard staan de compleet afgewerkte woningen inclusief keuken en sanitair op ruime kavels.

Ook aan de beperking van het energieverbruik is gedacht. Zo zijn alle bergen standaard geïsoleerd, zijn alle woningen gasloos en zijn alle garagebergingen voorzien van een groen dak. Zo bespaart u geld én het is goed voor het klimaat!

We houden een informatieavond op donderdagavond 22 september van 19:00 - 20:30 uur in zalencentum het Anker in Wierden.

Voor de sociale koopwoningen geldt een inkomenseis. Vraag bij onze financiele partners of de makelaars naar de mogelijkheden.

Interesse?
Wil je op de hoogte worden gebracht zodra de verkoop start? Schrijf je dan in.
Ga naar de projectwebsite www.zuidbroekwierden.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuidbroek Wierden Fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 259.900,- tot € 486.700,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wierden.

Aanmelden