Zenderink

Wierden - Wierden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
350 - 2300m2

Over dit project

OVER HET PROJECT:
Door veel groen, ruimte en duurzame aspecten wordt Zenderink een uniek woongebied binnen de gemeente Wierden met een eigen uitstraling en eigen karakter. Duurzaamheid speelt een grote rol in onze levens tegenwoordig en daarmee ook in de bouw van nieuwe huizen. Grondbezitters op Zenderink worden daarom ook gestimuleerd om beter om te gaan met het milieu en dit mee te nemen in de bouw van een nieuw huis.

Er wordt gestreefd naar het behouden van het bestaande landschap in de nieuwe wijk. Daarom worden de bomen meegenomen in het ontwerp van de wijk en zijn bestaande paden de richtlijn voor het plaatsen van wegen en stoepen. De bestaande beplanting wordt aangevuld met nieuwe bomen en struiken. Ook worden er dier- en milieuvriendelijke onderdelen aan de woonwijk toegevoegd zoals nestkasten voor de uilen en wadi’s voor het afkoppelen van regenwater.

DE LOCATIE:
Aan de noordkant van het dorp Wierden komt een nieuw duurzaam woongebied met zo'n 80 woningen. Bij de vormgeving van deze wijk is rekening gehouden met de landschappelijke kwaliteiten van het gebied. Zenderink belooft een duurzame wijk te worden.

Heeft u een optie of interesse in een kavel op het Zenderink. Vraag dan nu uw gratis schets aan.

De tekenkamer is "up to date" en klaar voor het ontwerp van uw droomwoning! Weghorst Architectuur tekent in 3D (Revit), waardoor u vooraf met de architect door en om uw woning kunt lopen. Zij zijn DUBO onderbouwd dus kunnen u helpen een lage energierekening te realiseren door middel van duurzaam bouwen. U kunt hierbij denken aan warmtepompen, collectoren, isolatie enzovoorts. Bouwen op het Zenderink is immers "investeren in de toekomst"! Zij helpen u graag op weg met een goed ontwerp waarin aan alles is gedacht. In hun tekenkamer worden uw ideeën goed vertaald naar het ontwerp!

Ook bouwbegeleiding is bespreekbaar zodat het bouwen een plezierige onbezorgde tijd wordt!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zenderink
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wierden.

Aanmelden